„Virágzó Kaposvár Helyi Közösség”
Információs nap (2018.07.12) előadásai

A „Virágzó Kaposvár Helyi Közösség” című, TOP-7.1.1-16-2016-00065 azonosítószámú projekt keretében a városban működő civil szervezetek, vállalkozások és a közszféra együttműködésével különböző témájú programok megvalósítására kerül sor a következő években. A témában a Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft., a Virágzó Kaposvár Helyi Akciócsoport munkaszervezeteként, 2018. július 12-én 9.30 órai kezdettel információs napot tartott a Városháza Dísztermében.

A projekt keretein belül környezetvédelmi, egészségügyi, tehetséggondozási és egyéb közösségi programok, valamint kapcsolódó infrastrukturális fejlesztések valósulnak meg a helyi szervezetek által. A programok megvalósítására a Virágzó Kaposvár Helyi Akciócsoport felhívásaira pályázatot nyújthatnak be a szervezetek.

Az első megjelent pályázati konstrukció a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia 2-es konstrukciója, a KIV-AGY alapú innovatív tehetséggondozási program, mely 3 pályázati felhívást takar. Ezek közül 2 nyitva áll a helyi szervezetek előtt. A 2.2-es sorszámú, a KIV-AGY szakmai programhoz kapcsolódó tehetséggondozási program felhívása a www.kvf.hu oldalon már elérhető, a hozzá kapcsolódó infrastruktúra-fejlesztési felhívás a napokban kerül meghirdetésre. A tehetséggondozási programra szeptember 3-október 3. között nyújthatók be pályázatok, míg az infrastruktúra-fejlesztésre szeptember 20-november 15. között.

Kérdéseiket megküldhetik, és személyes konzultációra időpontot egyeztethetnek a clldkaposvar@kvf.hu email címen.

 

Az információs napon elhangzó előadások az alábbi címekre kattintva érhetőek el: