FELHÍVÁS


Szeretnél testközelből megismerkedni a robotokkal? Építs egyet!
Szeretnéd tudni hogyan működik a robot? Programozz egyet!
Van egy robot ötleted? Építsd meg a Makeblock konstrukciós készletből!
Hol??? Gyere el a Robotműhelybe!


A Virágzó Kaposvár Akciócsoport kezdeményezésére a Nyitott, mindenki számára elérhető közösségi tevékenységek szervezése program keretében alkotóműhely-sorozat indul:

21. századi digitális alkotóműhelyek Kaposvár technológiai fejlődésének elősegítése a fiatalok innovatív közösségein keresztül


Az első műhelysorozat témája: ROBOTIKA


Itt a helyed, ha 12-24 év közötti fiatal vagy, és érdekel a 21. század ember-robot világa.


A Robotműhelyben a Makeblock robotépítő készletei és támogató szakemberek segítségével egy jó csapatban szórakozva elsajátíthatod a robotika alapvető műszaki és programozási ismereteit, hogy ne legyen gondod, amikor a 21. század technológiájával találkozol. Szívesen látunk akkor is, ha nem a megcélzott korcsoportba tartozol, de érdekel a technológia. A fissítőről gondoskodunk.
A műhelysorozat legaktívabb tagjai részt vehetnek a győri Audi gyárba szervezett tanulmányúton, ahol betekintést nyerhetnek az ipar 4.0 szürreális világába.


A részvétel ingyenes, de a létszámkorlát miatt regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a srdtp@sulirobot.hu e-mail címen lehet név, iskola/munkahely, cím, kívánt időpontpár(ok) megadásával.


Időpontpárok: (péntek 15-20 + szombat 8-13 óráig)
1. 2020. január 31-febr. 1.
2. 2020. február 21-22.
3. 2020. március 13-14. Helyszín: Digisuli (Füredi u. 48.)


Programgazda: SuliRobot Digitális Technológia Tehetségpont - SuliRobot Bt.


Programkód: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00450